Opleiding

Wil je op een goed niveau kunnen meepraten over het onderwerp pensioen?

Voor iedereen die graag op een goed niveau wil kunnen meepraten over het onderwerp pensioen verzorgt Kompaz opleidingen op het gebied van pensioen, arbeidsongeschiktheid en overige arbeidsvoorwaarden. Deze opleidingen zijn volledig afgestemd op de pensioenregeling zoals deze van toepassing is bij jouw bedrijf en worden gegeven bij jou op kantoor of op elke andere locatie. De opleiding wordt altijd op maat gemaakt op basis van waar de behoefte ligt.

Uiteraard komt de nieuwe pensioenwetgeving aan bod.

Ik vergroot (en ben) graag

uw kennis in pensioenzaken.

Aangenaam, ik ben René Hooftman, eigenaar van Kompaz Pensioen en Benefits 

De pensioenregeling is, net als het salaris, een belangrijk en kostbaar onderdeel van de beloning van medewerkers. Ik zie pensioen als uitgesteld loon. Uit mijn ervaring en diverse onderzoeken blijkt dat de waardering en interesse van medewerkers voor het onderwerp pensioen laag is. Ik vertel over de pensioenregeling op een interactieve en voor alle medewerkers begrijpelijke manier. Hierdoor stijgt de waardering voor de pensioenregeling.

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in het vak en heb ik gewerkt bij een aantal grote adviesorganisaties. Ik ben geregistreerd pensioenadviseur en zeer ervaren in het adviseren van nationale en internationale bedrijven. De ultieme ambitie is ècht klantgericht bezig te zijn.

Ik ontzorg bedrijven met meer dan 20 werknemers op het gebied van pensioen en arbeidsvoorwaarden. Door eerst heel goed te luisteren naar de specifieke vraag van mijn klanten, daarna goede vragen te stellen, door te vragen en de dienstverlening af te stemmen op de unieke behoefte. Klinkt simpel, maar hoeveel adviseurs doen dat echt? Juist daarvoor kun je terecht bij Kompaz.

Ik heb o.a. gewerkt voor:

Voor wie zijn de opleidingen van Kompaz bedoeld en wat is het beoogde resultaat?

De opleidingen zijn bedoeld voor directieleden, HR- en Finance management, Raad van Commissarissen, aandeelhouders en leden van de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging van bedrijven vanaf 20 werknemers, in alle sectoren.

Na het volgen van de opleiding begrijp je het onderwerp pensioen en kun je op een goed niveau praten over pensioen met andere stakeholders van het bedrijf.

Hoe ziet een opdracht voor een opleiding er in de praktijk uit en welke investering vraagt dit?

Een pensioenopleiding kan een losse opdracht zijn. Een standaardopleiding omvat 2 tot 3 dagdelen, verspreid over periode van 1 tot 3 maanden. Deze dienstverlening kan ook onderdeel zijn van het adviestraject. Vaak is het starten met een opleiding bij een project pensioenwijziging zeer aan te bevelen met als doel alle gesprekspartners, bijvoorbeeld directieleden en leden van de ondernemingsraad, op hetzelfde kennisniveau te krijgen. Het is fijn om dezelde taal te spreken en daardoor sneller en prettiger te communiceren!

Indien het een losse en eenmalige opleiding betreft, dan bedraagt de investering in geld ongeveer € 1.500,- tot € 2.000,-. Een standaardopleiding omvat 2 tot 3 dagdelen.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Benieuwd of wij een goede match zijn? Plan een vrijblijvend gesprek in, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en ik naar aanleiding daarvan een voorstel kan doen.

PLAN EEN AFSPRAAK IN

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin