Interim

Wil jij een vacature op de afdeling personeelszaken tijdelijk vervullen en herken jij een van de volgende vragen?

  • Ben je namens je werkgever verantwoordelijk voor een belangrijk project wijziging pensioenregeling en wil je dat dit project goed loopt, zonder dat het te veel van je kostbare tijd in beslag neemt?
  • Ligt het onderwerp niet echt binnen je comfortzone?
  • Is er een traject aanstaande waarbij arbeidsvoorwaardelijke regelingen aangepast gaan worden en vereist dit instemming van de ondernemingsraad en werknemers?
  • Wil je een aantal uur per maand ondersteuning op het gebied van pensioen en arbeidsvoorwaardelijke regelingen?

Ik help je graag! Ik hoor graag je wensen en doe vervolgens een voorstel op maat en geef aan hoeveel tijd en geld dit voor jou bespaart.

Ik vergroot (en ben) graag

uw kennis in pensioenzaken.

Aangenaam, ik ben René Hooftman, eigenaar van Kompaz Pensioen en Benefits 

De pensioenregeling is, net als het salaris, een belangrijk en kostbaar onderdeel van de beloning van medewerkers. Ik zie pensioen als uitgesteld loon. Uit mijn ervaring en diverse onderzoeken blijkt dat de waardering en interesse van medewerkers voor het onderwerp pensioen laag is. Ik vertel over de pensioenregeling op een interactieve en voor alle medewerkers begrijpelijke manier. Hierdoor stijgt de waardering voor de pensioenregeling.

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in het vak en heb ik gewerkt bij een aantal grote adviesorganisaties. Ik ben geregistreerd pensioenadviseur en zeer ervaren in het adviseren van nationale en internationale bedrijven. De ultieme ambitie is ècht klantgericht bezig te zijn.

Ik ontzorg bedrijven met meer dan 20 werknemers op het gebied van pensioen en arbeidsvoorwaarden. Door eerst heel goed te luisteren naar de specifieke vraag van mijn klanten, daarna goede vragen te stellen, door te vragen en de dienstverlening af te stemmen op de unieke behoefte. Klinkt simpel, maar hoeveel adviseurs doen dat echt? Juist daarvoor kun je terecht bij Kompaz.

Ik heb o.a. gewerkt voor:

Wat is het resultaat als je kiest voor interim dienstverlening van Kompaz?

Er wordt direct een capaciteitsprobleem opgelost. Het werk of het project moet worden opgepakt voor een bepaalde datum. Deze tijdsdruk kan wettelijk zijn, bijvoorbeeld voor een wijziging van de pensioenregeling of omdat een contract met een verzekeraar binnenkort moet worden verlengd. Door voor de dienstverlening van Kompaz te kiezen, worden werkzaamheden die anders zouden blijven liggen uitgevoerd en voldoet de organisatie aan wet- en regelgeving, zonder dat er in capaciteit moet worden geschoven.

Wat houdt de interim dienstverlening van Kompaz in en wat is de investering?

De dienstverlening van Kompaz omvat tijdelijke ondersteuning op het gebied van pensioen en arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Bijvoorbeeld het managen van ‘zware’ projecten wijziging arbeidsvoorwaarden, met de nadruk op wijziging pensioenregeling.

Maar ook het faciliteren van Q&A momenten voor werknemers, het verzorgen van communicatietrajecten, opleidingen en het invullen van (tijdelijk) accountmanagement vallen onder de dienstverlening van Kompaz. De duur van de samenwerking kan variëren van 1 maand tot 1-2 jaar, op basis van uren vast of variabel.

Het uurtarief dat ik hanteer voor de interim dienstverlening bedraagt € 95,-. De tijdsinvestering is compleet afhankelijk van de duur van de interim opdracht.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Benieuwd of wij een goede match zijn? Plan een vrijblijvend gesprek in, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en ik naar aanleiding daarvan een voorstel kan doen.

PLAN EEN AFSPRAAK IN

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin