Beheer

Wil jij ondersteuning bij het beheren en managen van de dagelijkse gang van zaken betreffende de pensioen en arbeidsvoorwaardelijke regelingen?

Het beheren en managen van de dagelijkse gang van zaken betreffende de pensioen en arbeidsvoorwaardelijke regelingen is arbeidsintensief en specialistisch werk.

Denk hierbij aan de vragen van medewerkers over pensioen zoals: 

  • “Wat moet ik doen met het pensioen dat ik heb opgebouwd bij mijn vorige werkgever?”
  • “Ik ga scheiden, welke impact heeft dat voor mijn pensioen?
  • “Ik wil misschien extra pensioen opbouwen, kan dat?”

Wellicht heb je te maken met de volgende vraagstukken:

  • “Ik wil een andere arbodienstverlener”
  • “Ik wil mijn ziekteverzuimpercentage naar beneden brengen”
  • “Is iedereen wel aangemeld op onze werknemersverzekeringen?”

Hoe zou het zijn als je de rust kunt ervaren omdat je erop kunt vertrouwen dat alle werknemers ook verzekerd zijn op de geldende regelingen? Dat wat met de medewerker wordt afgesproken in de arbeidsovereenkomst en het personeelshandboek, ook goed geregeld is. Kortom, dat je je geen zorgen hoeft te maken over de administratieve verwerking van de pensioen en arbeidsvoorwaarden regelingen.

Daar helpt Kompaz je bij.

Uw pensioenzaken

zijn mijn business.

Aangenaam, ik ben René Hooftman, eigenaar van Kompaz Pensioen en Benefits 

De pensioenregeling is, net als het salaris, een belangrijk en kostbaar onderdeel van de beloning van medewerkers. Ik zie pensioen als uitgesteld loon. Uit mijn ervaring en diverse onderzoeken blijkt dat de waardering en interesse van medewerkers voor het onderwerp pensioen laag is. Ik vertel over de pensioenregeling op een interactieve en voor alle medewerkers begrijpelijke manier. Hierdoor stijgt de waardering voor de pensioenregeling.

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in het vak en heb ik gewerkt bij een aantal grote adviesorganisaties. Ik ben geregistreerd pensioenadviseur en zeer ervaren in het adviseren van nationale en internationale bedrijven. De ultieme ambitie is ècht klantgericht bezig te zijn.

Ik ontzorg bedrijven met meer dan 20 werknemers op het gebied van pensioen en arbeidsvoorwaarden. Door eerst heel goed te luisteren naar de specifieke vraag van mijn klanten, daarna goede vragen te stellen, door te vragen en de dienstverlening af te stemmen op de unieke behoefte. Klinkt simpel, maar hoeveel adviseurs doen dat echt? Juist daarvoor kun je terecht bij Kompaz.

Ik heb o.a. gewerkt voor:

Wat houdt het beheren en managen van de dagelijkse gang van zaken betreffende de pensioen en arbeidsvoorwaardelijke regelingen in?

Kompaz ondersteunt HR Managers, HR Directeuren, Office Managers, Finance Managers, Financieel Directeuren, Leden van de OR of PVT, werkzaam bij bedrijven met meer dan 20 werknemers. Kompaz levert altijd maatwerk aan de hand van de specifieke vraag of behoefte. Naar aanleiding daarvan wordt een voorstel op maat gemaakt.

Door middel van een stappenplan geef ik aan welke fases er zijn binnen een project,
welke tijdsplanning (deadlines) er zijn en welke investering daarmee gepaard gaat. Gedurende een project, bijvoorbeeld na het afronden van een bepaalde fase, kan de tijdsplanning en investering worden bijgesteld. Ook dit wordt vooraf gecommuniceerd en besproken. Dit is van toepassing bij grotere en tijdsintensieve projecten. Het uurtarief van Kompaz voor het beheren en managen van de dagelijkse gang van zaken betreffende pensioen en arbeidsvoorwaardelijke op maat bedraagt € 95,- per uur.

Wat is het resultaat als je besluit om met Kompaz samen te werken?

Je kunt erop vertrouwen dat Kompaz het voortouw neemt met betrekking tot de voortgang van het dossier. Het pensioendossier voldoet aan wet- en regelgeving, dat is waar Kompaz verantwoordelijk voor is. Kompaz is jouw specialistische partner waarop vertrouwd kan worden dat pensioenzaken goed geregeld zijn en alle werknemers ook verzekerd zijn op de geldende regelingen. Dat wat met de medewerker wordt afgesproken in de arbeidsovereenkomst en personeelshandboek, is ook goed geregeld.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Benieuwd of wij een goede match zijn? Plan een vrijblijvend gesprek in, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en ik naar aanleiding daarvan een voorstel kan doen.

PLAN EEN AFSPRAAK IN

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin